Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickey1971
újonc
Sziasztok! Segítséget kérnék.Pár napja vettem egy Asus Memopad 7HD ME167cx készüléket.Minden rendben is van vele,de én úgy kerestem készüléket, hogy GPS legyen benne(navigációra is használnám).Az összes fellelhető leírás szerint van is az ilyen készülékben.Kivéve az enyémet....ugyanis a gyorsmenüben nem lehet bekapcsolni és a gyorsbeállítási opciókban sincs GPS lehetőség.Ellenben a hardverinformációknál jelzi a készülék, hogy milyen számú GPS van benne. Kérdésem,hogy van-e az ilyen tipusú készülékben GPS ,ha van,hogyan lehet bekapcsolni? Előre is köszönök minden felvilágosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest