Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickey1971
újonc
Sziasztok! Segítséget kérnék.Pár napja vettem egy Asus Memopad 7HD ME167cx készüléket.Minden rendben is van vele,de én úgy kerestem készüléket, hogy GPS legyen benne(navigációra is használnám).Az összes fellelhető leírás szerint van is az ilyen készülékben.Kivéve az enyémet....ugyanis a gyorsmenüben nem lehet bekapcsolni és a gyorsbeállítási opciókban sincs GPS lehetőség.Ellenben a hardverinformációknál jelzi a készülék, hogy milyen számú GPS van benne. Kérdésem,hogy van-e az ilyen tipusú készülékben GPS ,ha van,hogyan lehet bekapcsolni? Előre is köszönök minden felvilágosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest