- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence82
csendes tag
Sziasztok!
Végre találtam egy még működő, aktív fórumot az ASUS Memo Pad HD7-ről.
Néhány hete találtam és egész jó ár/értékű gépnek tűnik. Megéri megvenni még most is(nem mai darab, de még nekem így is jónak tűnik a hardvere. Vagy már elavult?)? Akinek van, mi a véleménye róla?
A másik(fontosabb) dolog, ami miatt írok, a kódokat illeti. Ugye a neve után ME173X van, majd még egy 6 karakterből álló kód. Na most azok mégis mit takarnak? Sehol nem találtam erről semmit, azért fordulok olyanokhoz, akiknek van ilyen. Még egy on-line kézikönyvet is megnéztem de semmi.
Szóval olyan 10 kódot gyűjtöttem össze, itt viszont abbahagytam a számolást...
Ezek azok:
1A010A 16 ua fehér
1A079A 16 ua fehér
1B109A 8 ua (fekete?)
1G036A 8 - szürke
1O064A 16 ua pink
1B073A 16 ua sötétkék
1A011A 16 ua -
1F008A 16 ua zöld
1A080A 16 ua -
1B011A 16 ua halványkék
Nagyjából kiböngésztem ezekről pár adatot. A kódok után a beépített tárhelyek vannak Az ua azt jelenti, hogy mindegyik előlapi/hátlapi kamerája 1,2/5 mpixeles. Ezt azért írtam bele, mert valahol olvastam, hogy a 8 GB-osban kisebb a kamera felbontása. Most akkor ez baromság? A színek egyértelműek. Lehet van, ami rossz, ilyen-olyan oldalakról szedtem össze a dolgokat.
A különböző kódú gépek nagy részét itt találtam: http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=asus+memo+pad+hd+7
Mi a különbség ezek között a kódok között? Szín, 8-16 GB, stb....? Ha már ilyet akarok venni, nem szeretnék meglepetést. Előre is köszönöm a válaszokat(és bocsi, ha túl hosszan írtam le).Üdvözlettel, Bence
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest