- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bence82 csendes tag Sziasztok! Végre találtam egy még működő, aktív fórumot az ASUS Memo Pad HD7-ről. 
 Néhány hete találtam és egész jó ár/értékű gépnek tűnik. Megéri megvenni még most is(nem mai darab, de még nekem így is jónak tűnik a hardvere. Vagy már elavult?)? Akinek van, mi a véleménye róla?
 A másik(fontosabb) dolog, ami miatt írok, a kódokat illeti. Ugye a neve után ME173X van, majd még egy 6 karakterből álló kód. Na most azok mégis mit takarnak? Sehol nem találtam erről semmit, azért fordulok olyanokhoz, akiknek van ilyen. Még egy on-line kézikönyvet is megnéztem de semmi.
 Szóval olyan 10 kódot gyűjtöttem össze, itt viszont abbahagytam a számolást...
 Ezek azok:
 1A010A 16 ua fehér
 1A079A 16 ua fehér
 1B109A 8 ua (fekete?)
 1G036A 8 - szürke
 1O064A 16 ua pink
 1B073A 16 ua sötétkék
 1A011A 16 ua -
 1F008A 16 ua zöld
 1A080A 16 ua -
 1B011A 16 ua halványkék
 Nagyjából kiböngésztem ezekről pár adatot. A kódok után a beépített tárhelyek vannak Az ua azt jelenti, hogy mindegyik előlapi/hátlapi kamerája 1,2/5 mpixeles. Ezt azért írtam bele, mert valahol olvastam, hogy a 8 GB-osban kisebb a kamera felbontása. Most akkor ez baromság? A színek egyértelműek. Lehet van, ami rossz, ilyen-olyan oldalakról szedtem össze a dolgokat.
 A különböző kódú gépek nagy részét itt találtam: http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=asus+memo+pad+hd+7
 Mi a különbség ezek között a kódok között? Szín, 8-16 GB, stb....? Ha már ilyet akarok venni, nem szeretnék meglepetést. Előre is köszönöm a válaszokat(és bocsi, ha túl hosszan írtam le).Üdvözlettel, Bence 
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest