- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Christoferus
csendes tag
Szervusztok.
Megvettem első tabletem, a 176CX-t (16GB).
Azt kell hogy mondjam egyenlőre engem mint első tablet tulajt teljesen lenyűgözött. Nagyon jó kis ketyere, és amire nekem kell tökéletes. (internet, kommunikáció, online nyelvtanulás,stb.)Egyetlen gondom van amivel nem tudok megbirkózni. Sehogy se tudom felfrissíteni, vagy beállítani, hogy a billentyűzet dual nyelvben is működjön. (értsd az ABC betűivel hepburn írással a szavakat hiraganával, vagy katakanával jelenítse meg)
Alap nyelvi beállításokban meg tudom csinálni, hogy egy kattra magyar vagy japán legyen, de amit másoknál láttam (a fentebbit) azt sehogy se.
És nyelvi frissítő csomagot se találtam az Asus Kelyboard szoftveréhez.
Vagy kéne egy megbízható keyszoftver amire lecserélhetem.Előre is köszönöm a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan E olvasó..
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest