- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
MM-tól jött, 47.899Ft volt (szerencsémre 10% visszajárt ajándékkártyára) ingyenes kiszállítással. Eredetileg én is az Euroncs-ben próbáltam venni kb. 2-3 hete (mert az van helyben is), mikor 45-ért adták, de sajnos a pénztárnál szóltak, hogy akkor 50K lesz. Néztem, hogy miért is? Hát nekem az kimaradt, hogy Cetelem kártyával kedvezményes csak. Így aztán akkor sorry mégse kell alapon haza is kullogtam a kütyü nélkül.
Tapasztalat 1 nap után nem sok
, én még csak ott tartok, hogy a 3 nap cseregari idő alatt próbálok valami hibát felfedezni. Eddig elégedett vagyok vele, csak annyit vettem észre pár perc használat után, hogy a kijelző a káva széleihez képest nem tökéletesen középen van, de mivel másnak is van ilyen a fórumon és igazából nem is zavar, így ezért nem pattogok. tybeew kollégának már kicsit morcosabb problémája van a kijelzővel kapcsolatosan, ha minden igaz ma cserélteti, erről picit fentebb olvashatsz is.
tybeew: egyébként nálam sincs ilyen gond
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest