- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
Sziasztok!
Én decemberben vettem egy HD 7-et a lányomnak játékra. De annyi eszeveszett felesleges software van rajta, hogy 10 játék nem fér fel rá (persze ezek között van ami több száz mega). Azóta nézek hozzá rootolást, de sehol nem találtam olyat ami működne. Ez nem ME173X, ez K013 - as...ehez pedig infót is alig találok :S
Próbáltam:
one Click root
android root
rootgenius
és még két másik softwaret amelyeket .apk ként a telón kellett futtatni de egyik sem sikerült...(egyébként itt volt olyan hogy az egyik rátelepített egy asus demo alkalmazást az őrületbe kergetett hogy 4 percenként elindult rajta a demo..de le tudtam szedni..)szóval nektek nincs ötletetek?
Ma vettem egy 16gigás sdkártyát amit persze lát, de nem lehet sehogysem rávenni hogy oda telepítse a játékokat egyből, azaz csak kidobtam egy kis pénzt...az sem működik hogy a már rajta levő játékokat átmásolom egy playből letöltött progival mert ...nemtudom..de nem csinálja meg...nem lehet és készötlet?
köszi
üdv,
E.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Formula-1
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest