Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
Ez egy felhasználói topic, ahol leírtad a véleményed. Ez teljes egészében elfogadható a többi felhasználó részéről. Remélhető, hogy ugyanúgy részedről is elfogadható, ha másnak eltérő véleménye van.
Nálam nem jelentkezett a recsegés közel 3 hónap alatt sem, ha jelentkezne, akkor is lesz@rom, mert engem hidegen hagy. Ha a MeMO Pad apróbb hibáiról esik szó, engem a helyenként villódzó háttér jobban zavar.
De ez is csak egy vélemény, a többi felhasználónak más lehet fontos.A lényeg: ha a véleményünk nem egyezik, nem probléma, mások vagyunk.
-
patow
senior tag
Több darabot fogtam valamilyen szinten mindegyik recseg, Nagyon megvagyok elégedve a készülékkel,de a háza valóban lehetne stabilabb, de mivel most már tokban hordom már nem hallom. Egyébként használok más asust is és hát ebben az irányban vegyesek a tapasztalatok.
A nexus valóban nem recseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest