Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Netfone
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
öcsém most németországban dolgozik (önkéntesként, de így is azért elég jó költőpénzt kap) egy évet, ő most ott akar venni egy tabot (amivel tud skypeolni, böngészgetni amíg ott van), a memo pad HD7-et és a 2012-es nexus7-et ajánlottam, a memo pad 150 euró újonnan, de talált használt 32gigás nexus7-et 130-ért és most inkább afelé kacsintgat mert olcsóbb lenne (a kis skót
), de nem vagyok benne biztos hogy jobban jár a használt nexus7-el (ő nem rootol, nem romolgat), mint egy új memo paddal...ha megy az otg a 4.2.2-el szerelt memo padon akkor szóljatok, mert az szerintem perdöntő lehet a választásban.Skypeolt már valaki HD7-el, jól fut rajta a skype, videó és hangminőség megfelelő? (fontos kérdés öcsémnek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Apple asztali gépek
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 7. Generációs Ipad
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de nem vagyok benne biztos hogy jobban jár a használt nexus7-el (ő nem rootol, nem romolgat), mint egy új memo paddal...ha megy az otg a 4.2.2-el szerelt memo padon akkor szóljatok, mert az szerintem perdöntő lehet a választásban.