Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
öcsém most németországban dolgozik (önkéntesként, de így is azért elég jó költőpénzt kap) egy évet, ő most ott akar venni egy tabot (amivel tud skypeolni, böngészgetni amíg ott van), a memo pad HD7-et és a 2012-es nexus7-et ajánlottam, a memo pad 150 euró újonnan, de talált használt 32gigás nexus7-et 130-ért és most inkább afelé kacsintgat mert olcsóbb lenne (a kis skót
), de nem vagyok benne biztos hogy jobban jár a használt nexus7-el (ő nem rootol, nem romolgat), mint egy új memo paddal...ha megy az otg a 4.2.2-el szerelt memo padon akkor szóljatok, mert az szerintem perdöntő lehet a választásban.Skypeolt már valaki HD7-el, jól fut rajta a skype, videó és hangminőség megfelelő? (fontos kérdés öcsémnek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de nem vagyok benne biztos hogy jobban jár a használt nexus7-el (ő nem rootol, nem romolgat), mint egy új memo paddal...ha megy az otg a 4.2.2-el szerelt memo padon akkor szóljatok, mert az szerintem perdöntő lehet a választásban.