- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence82
csendes tag
Hmmmm.... Úgy kezdtem el táblagépeket nézni, hogy jó lesz nekem egy lehetőleg azért nem no-name szar, használtan, max 25-30ért(vannak olyanok amiket nem is használtak, csak pl kapták, de nem kell, így eladják). Ebből lett az hogy akkor már lehet inkább újonnan vennék, ha végül is csak plusz 10. Aztán jön a 176c/cx, ami megint elgondolkodtatott. Az már 50 ezer(már ha nem lesz valami karácsonyi akció, de 45 alá nem hinném hogy menni fog az ára). Most meg belinkelted ezt az 572c-t....
Azt írták 200 euro, így végül is még mindig nem annyira drága, mint a prémium gépek. Persze ha tényleg 60ezer körüli lesz az ára. Viszont ennél tovább már nem csábulok. 4x1,8 Ghz-es sebességnél, 2 gb ramnál, minimum 16 gb tárhelynél és új/friss oprendszernél nem kell több.
De lehet nekem ez is felesleges. Mondjuk végre az 572-nél nem egy helyen jön ki a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest