- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
csucsotke #4192 üzenetére
Hello,
én másképp tudom. Konkrétan megesett velem, hogy az előző (kínai) tabletemet egy hipermarketben vettem (ahol a legkisebb is számít) és a harmadik garanciális javítás sokáig tartott és mondta az egyik rendes vevőszolgálatos nő (mert korábban a többi sosem említette), hogy ha meghaladja a 30 napot a javítás, akkor elállhatok a javíttatástól és kerhetem vissza a pénzt. Éltem is vele, így tudtam kikerülni abból az ördögi körből, hogy pár hónapig használtam majd lett valami baja, majd cserélték, megint pár hónapig használ, megint lett baja, és ujra és újra...
Így lett ebből a visszakapott pénzből ez a mostani MeMo Pad.
Azt nem tudom, hogy ez a fogyasztóvédelmi törvény miatt lehetett vagy a Te...co politikája miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest