- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
Viper26 #2421 üzenetére
Ezekbe a vitákba nem megyek bele, mindenki úgy formázza illetve nem formázza az akkut, ahogyan szeretné, csupán betartom a kezelési utasítást.
Tudod ez telefonos fórumokon is állandó meddő vita, és egyéb fórumokon. Egy valaki felhozza a témát, aztán jól egymás nyakának ugranak napokig, hogy ki tud okosabbat mondani alapon, aztán sose lesz győztese az egésznek.
Én még nem vittem vissza soha akkut életem során, hogy nem működik. Pusztán az előírtakat betartottam.
Munkagépekhez újíttattam már fel Li-Ion-os akkukat 50eFt/db áron. Ott is azt tanácsolták töltés sütés töltés sütés. Persze láttam ennek ellentmondó írásokat is a neten, hogy nem kell formázni stb...Lényeg: Baja nem lesz ha leírtak szerint "felformázom" az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest