Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
Viper26
üzenetére
Ezekbe a vitákba nem megyek bele, mindenki úgy formázza illetve nem formázza az akkut, ahogyan szeretné, csupán betartom a kezelési utasítást.
Tudod ez telefonos fórumokon is állandó meddő vita, és egyéb fórumokon. Egy valaki felhozza a témát, aztán jól egymás nyakának ugranak napokig, hogy ki tud okosabbat mondani alapon, aztán sose lesz győztese az egésznek.
Én még nem vittem vissza soha akkut életem során, hogy nem működik. Pusztán az előírtakat betartottam.
Munkagépekhez újíttattam már fel Li-Ion-os akkukat 50eFt/db áron. Ott is azt tanácsolták töltés sütés töltés sütés. Persze láttam ennek ellentmondó írásokat is a neten, hogy nem kell formázni stb...Lényeg: Baja nem lesz ha leírtak szerint "felformázom" az akkut.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest