- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
Viper26 #2421 üzenetére
Ezekbe a vitákba nem megyek bele, mindenki úgy formázza illetve nem formázza az akkut, ahogyan szeretné, csupán betartom a kezelési utasítást.
Tudod ez telefonos fórumokon is állandó meddő vita, és egyéb fórumokon. Egy valaki felhozza a témát, aztán jól egymás nyakának ugranak napokig, hogy ki tud okosabbat mondani alapon, aztán sose lesz győztese az egésznek.
Én még nem vittem vissza soha akkut életem során, hogy nem működik. Pusztán az előírtakat betartottam.
Munkagépekhez újíttattam már fel Li-Ion-os akkukat 50eFt/db áron. Ott is azt tanácsolták töltés sütés töltés sütés. Persze láttam ennek ellentmondó írásokat is a neten, hogy nem kell formázni stb...Lényeg: Baja nem lesz ha leírtak szerint "felformázom" az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest