- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Nekem az a benyomásom, hogy minden gyorsan megy rajta, a multitaskinggal sincs semmi gond. Naná hogy a legkeményebb játékok kivételével szépen futnak rajta a játékok is -- a Temple Run 2 hasít, mint a szél, simán és röccenetlenül.
Ne feledd, hogy az N7 nem bővíthető. A 7HD-nek a 16 gigájából csak alig 12 giga elérhető, szóval nem tudom, a 8 gigás N7-ből mennyi marad szabadon, de tuti nem sok, és főleg nem elég
.
A telóm egy LG 4XHD, elvben hasonló speckóval, de az Asus mégis simábban fut, a programok letöltése és telepítése töredék ideig tart, mint a 4XHD-n. Szerintem jó vas nagyon.
-
moli.hu
őstag
A9 helyett csak A7 nem nagy hátrány?
de, nagy, allitolag 2x sebesseget mondanak. viszont emiatt (meg a 28nm miatt) az A7 fogyasztasa jobb
Meg lehet nyomkodni vajon valahol?
mediamarkt, en 1.5 oraig nyomkodtam ezt es a nexus7-et egymas mellett, senkit nem zavartam. Raktam rajuk netet a mobilom wifi hotspotjaval, regisztraltam ra accountokat, a memopad-et fel is frissitettem, volt ra uj firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest