- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
forzamo
tag
válasz
airwawes #1275 üzenetére
Én nem látok arroganciát a hozzászólásaimban. Ez csak nyomaték a tartalomhoz. Csak ne ajánlgassunk valamit aminek nem ismerjük az eredetét. A wareztől mindenki fázik ezen a fórumon egy orosz firm-backup reklámozását lehet szabadon propagálni? Ez ugyanaz mint a warez hisz a gyártó szándékát ugyanúgy figyelmen kívül hagyjuk ebben az esetben. Zárt bootloader mellett a custom rom warez, szerintem. Nem véletlenül maradt zárva. Egyébként meg nem egyformák az igényeink a biztonság területén. Én nem szeretnék orosz keyloggert a tabomon. Legyünk tekintettel a friss felhasználókra is akik most ismerkednek evvel, mint pl. én is. Ne állítsuk hogy gyári állapotot vissza lehet állítani. Másoknak ne okozzunk esetleges kárt. Egy custom romból való gariztatás esetre nincs az asus.com weboldaláról visszaállítható gyári rom amivel BÁTRAN bevihetem a szervizbe és nem küldenek el melegebb éghajlatra a tabommal együtt. Valószínű ha kifut a garanciális széria ebből a típusból akkor kiadja a bootloader nyitást a gyártó, mint ahogy tette más termékeinél is, de akkor már gari nélkül lehet vele játszadozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest