Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
az egér, bill, 3g, még csak csak. A pendrive, ha valaki azon ad cumót, de egy külső vinyó még ezt az akksit is viszonylag hamar leszopná... Ha alkalmilag kell, egy külső vinyó mellett egy usb akksi már sokat nem számít. y zsineggel meg megoldható. Szerintem, ha belelök az ember ebbe a kütyübe egy 32-es kártyát, azzal el kell, hogy legyen. Végülis ez egy tablet, nem asztali gép. Ha annak akarja az ember, akkor meg egy külső tápos usb elosztó már sokat nem számít, hisz akkor meg nincs meg a tablet lényege, a hordozhatóság... Szóval, az usb vinyó (szerintem), nem életszerű... Nem hiszem, hogy gyorsabb lenne usb vinyóról másolni mint n-es hálón, hisz usb 2 van a tabletben. Persze, lehet nincs igazam... (Általánosságban beszéltem, nem zsola mestert szítottam...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest