- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcferenc
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a tablet nem akarja betölteni az androidot, hanem megáll az "Asus in search of incredible" logónál és közben mennek körbe körbe a kis karikák...(max fél óráig hagytam úgy) Az akku teljesen fel van töltve. Ami viszont furcsa volt, hogy eleinte nem akart töltődni, de aztán a telefonom töltőjével töltöttem egy kicsit, aztán megindult. Ezután a gyári töltőjével már sikerült újra teljesen feltölteni. De bootlni még mindig nem tud, már egy napja. Olyat csinált már korábban, hogy 30%-ról egy éjszaka alatt vmi miatt fullra lemerült (standby módban volt), ill. olyat is csinált, hogy csak úgy magától kikapcsolt ha egésznap nem használtam, olykor teljesen lemerülve....
Valami öteltetek van esetleg? Most szeptemberben lesz 1 éves.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest