Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Framaroot-tal tudod rootolni. Egy klikkes root/unroot, a fentebb említett frissítésgond lehet belőle. Miután rootolsz mentsd le a /system partíciót, akkor nem lesz az se. Természetesen saját felelősségre, a rootolás garanciavesztést von maga után - persze amennyiben nyoma is marad.
Memóriakártyát meg kezel 32 GB-ig, olyat raksz bele, amit a pénztárca megenged
. Nekem egy szolíd 4 GB class 10-es kártya van benne, csak adat van rajta, sokat nem nyüstölöm, nem tudom másnak volt-e esetleg gondja ilyen téren - illetve olyan volt, hogy maga az sd kártya foglalat volt hibás, azt gariba megoldják, vétel után érdemes leellenőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nekem egy szolíd 4 GB class 10-es kártya van benne, csak adat van rajta, sokat nem nyüstölöm, nem tudom másnak volt-e esetleg gondja ilyen téren - illetve olyan volt, hogy maga az sd kártya foglalat volt hibás, azt gariba megoldják, vétel után érdemes leellenőrizni.