- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deneware
csendes tag
Elkészült, megjött, tökéletes...
Azt az apróságot leszámítva, hogy a munkahelyem címére kértem a szállítást (onnan is vitte el 2 hete a futár) és a nagyeszű GLS a csomagra CSAK(!!!) a szállítási címet írta rá. A címzettét/ügyintézőét nem. A portás átvette, de szerencsémre emlékezett a két héttel ezelőtti kimenő GLS csomagra. Gyanította hogy az enyém lehet ez is. A csomagba tett kísérőlevélen már rajta volt a nvem, de hát ahhoz ki kellett bontani...
-
Deneware
csendes tag
válasz
rantotta #222 üzenetére
Samsung Galaxy SII-n ugyanerre a hibára VAN tuti megoldás, először ott találkoztam vele. Mivel azon is android fut, itt is jó. Viszont azt hiszem csak rootolt androidon megy. (Nekem a Galaxy-m is, a tabletem is rootolt...)
Telepítsd fel az "Android Tweaker"-t és futtasd az "Auto Tweaker"-t a "battery" opció kiválasztásával. -
Deneware
csendes tag
Köszi az infót, de már Magyarországon is van Asus szervíz. Nem Csehországba megy a cucc. A Cseh szervízről én is jót hallottam. Közeli ismerősömnek volt velük dolga. Egyébként közben válaszolt a MAGYAR szervíz (nyilván odaszóltak az ASUS-tól... :-) ) és a lényeg, ami engem érdekelt, hogy a bevizsgálási díj mindössze 2500 Ft, de csak akkor kell fizetni ha a hiba nem garanciális körbe esik. Mivel a tableten nincs külsérelmi nyom, nem esett le, tokban volt végig, szóval bizakodom...
-
Deneware
csendes tag
Van valakinek tapasztalata a MAGYAR(!) Asus garanciális szervízről? Küldeném a tabletemet, de egy tök egyszerű kérdésre 2 napja képtelenek nemhogy válaszolni, hanem egyáltalán reagálni... Azt írja a hibabejelentés után az Asus ügyfélszolgálat (ez nem egyenlő a szervízzel!) hogy a szervíz ha a hibát nem garanciálisnak minősíti, akkor bevizsgálási díjat számíthat fel. Hogy ezt hasraütéssel, szimpátia alapján, vagy egyszerűen kockevetéssel állapítják meg, és ez után a díjat mi alapján számítják, és mennyi lehet, arra képtelenek válaszolni. Mondjuk egy "fényképpel igazolt külsérelmi nyom" egyértelmű válasz lenne... Egy tök egyszerű hiba esetén (kontakthibás a power gomb) lehet hogy simább ha garancián kívül kérem tőlük a javítást, ( így eleve nem mondhatják PÉNZÉRT hogy a hiba nem garanciális, ) és ugyanannyiért javítják meg mintha eleve nem garanciában kérném a javítást...
-
Deneware
csendes tag
válasz
geckowize #203 üzenetére
Nekem is vannak (voltak...) 4.3 tapasztalataim. Igaz, a rootolt 4.2/rootolt 4.3 viszonylatában. Nem vettem észre hogy gyorsabb lenne a 4.3, hogy tovább tartana az akksi. Viszont jó pár olyan program ami a 4.2 alatt simán nent, (pédául az AdAway, az XPosed Framework, a Supersu Clockwork) itt nem működött. Úgyhogy nálam 2 nap után ment visza a 4.2 rootolt. Megvárom a Kit-Kat-ot, meglátjuk az mit hoz...
-
Deneware
csendes tag
válasz
Deneware #175 üzenetére
Hiába vártam válaszra, muszáj volt rootolni...
Eddig azt vettem észre hogy a 4.7.3root->5.0.9root upgrade folyománayként hogy:
1 - Nem megy az AdAway ( nem tudja a HOST file-t frissíteni). Megoldás: AdFree-t használni helyette
2 - Az Xposed Framework -és ez az ami jobban fáj- telepítése után a tablet nem indul el. Megoldás: újra flashelni a rootolt ROM-ot, és azonnal uninstallálni az Xposed framework-öt...
3 - Míg (nekem) a 4.7.3 a Cyanogen Superuser.apk-val ment, és a Chainfire féle Supersu-val nem, most pont fordított a helyzet. -
Deneware
csendes tag
Sziasztok!
Rakott már fel valaki rootolt 5.0.9.-es rom-ot (merthogy van...) SIMA, NEM LTE(!) FHD10-re? Érdemes? Mivel több mint a 4.7.3?
Köszi!
-
Deneware
csendes tag
válasz
geckowize #148 üzenetére
Igazad van, arra. De itt a HIVATALOS ASUS SPECKÓ a SIMA Fhd10 re UGYANONNAN: "The ASUS MeMO Pad™ FHD 10 weighs 580g and has a thin 9.5mm profile, allowing you to take it wherever you go. Your MeMO Pad™ FHD 10 has a microSD expansion slot with support for an additional 64GB of storage; as well as a lifetime 5GB ASUS WebStorage membership." TEHÁT HATVANNÉGY GIGABÁJT! Amit a GSMARENA-ról írtam, tehát fenntartom. Jó sok embert átvertek a lustaságukkal... Pédául téged is.
-
Deneware
csendes tag
válasz
geckowize #145 üzenetére
Az ASUS hivatalos oldalán kicsit más van... A GSMARENA-t minősíti, ha nem néztek utána, mert ez azért nem mindegy. "Your MeMO Pad™ FHD 10 LTE has a microSD expansion slot with support for an additional 64GB of storage; as well as a lifetime 5GB ASUS WebStorage". Én nekik jobban hiszek...
-
Deneware
csendes tag
válasz
ali_g-db #143 üzenetére
A tokról +/- tanácsot adni nem tudok, csak véleményt.
- Ahogy látom, a billentyűzet nem magyar. Engem ez ennyi pénzért k..vára zavarna.
- Szerintem az érintőképernyőn is tökéletesen lehet írni, mert ennél a méretnél már a gombok is jó nagyok.
- Ennyi pénzért én inkább 2 db 64 GB-os micro SDHC-t vennék az eBay-en... -
Deneware
csendes tag
Rövid válasz: ADB alatt Fastboot-tal flashelve. Nekem így ment, akár a gyári (amit te is fel akarsz tenni), akár a rootolt ROM-mal. Szóval IGY MEGY!
Hosszú válasz:
1-A Setup-ban a tableten engedélyezed az ADB-t USB-n
2-Felteszed az Asus Android USB drivert, "Android USB Composite" eszközként megadva a tabletet.
3-Feltelepíted a "Minimal ADB and Fastboot"-ot
4-A kikapcsolt tableten a "VOLUME UP+POWER ON" együttes lenyomásával behozod a "DROID BOOT" képernyőt/menüt. (Ott egyébként semmit sem kell csinálni!)
5-Leteszteled (én az "ADB LOGCAT" paranccsal" hogy TÉNYLEG jó-e az USB kapcsolat a tablet és a számítógép között.
6-A flashelendő file-t bemásolod oda, ahol a "Minimal ADB and Fastboot" van. Ez egy ZIP file lesz, amit megnyitva nem egy másik ZIPE-et, hanem már a mappákat/fileokat látod! Tehát nem az -esetleg- duplán csomagolt ZIP-et teszed ide!
7-"FASTBOOT ERASE SYSTEM" parancs
8-"FASTBOOT FLASH UPDATE XXXXXXXXXXXXXX-ota-user.zip"
9-"FASTBOOT REBOOT" parancsEnnyi...
Itt le van írva a rootolás/flashelés menete, (SIMA, NEM LTE-s FHD-re !!!) de a módszer tökugyanaz, csak a flashelendő fájlok mások értelemszerűen.
http://www.android-hilfe.de/asus-memo-pad-fhd-10-me302c-forum/455825-howto-root-fuer-das-memo-pad-10-fhd.html
-
Deneware
csendes tag
Szia!
Az én FHD-mon a bekapcs+hangerő fel együttes lemyomására bejön a Droidboot menü, na ott az egyik pont a (talán...) "SD download" vagy valami ilyesmi. Talán itt lehet az SD-n lévő gyári ROM-ot flashelni. Én egyébként már a root-tal is elégedett leszek, egy csomó dolgot ugyanis most nem tudok megcsinálni, amit a rootolt Galaxy S2-esemmel igen.
-
Deneware
csendes tag
Fény az alagút végén... Sikerült feltenni az Asus Android USB drivert és végre megy az ADB!
Listázza logcat-ot ezerrel... Ott követtem el a hibát, hogy rosszul csináltam a manuális USB driver telepítést. (Mert ugye az automatikus felismerés nem ment...). Én a sárga felkiáltójellel jelzett "Android" eszközre jobb egérgombbal kattintva próbáltam meghajtót frissíteni, a telepített meghajtó elérési útvonalának megadásával. Hát úgy nem lehet... Ezek után biztosan menni fog a rootolás! Ja! És a megoldás nem az ASUS ügyféltámogatástól jött. Azt inkább nem minősíteném...
-
Deneware
csendes tag
Szia!
Köszi az infól ezt én is megtaláltam. Sajnos már ott bukik a dolog, hogy se a WinXp se a Win7 64 nem ismeri fel a Memopadot. ( A német fórumról letöltött IntelAndroidUSBDriver teleptés utám sem, mert ugye a "sima" FHD 10-ben Intel Atom proc van.) Tehát nem megy az ADB ergo a flashelés sem. Most írtam egy mailt az ASUS-nak, ugyan árulják már el milyen driver (és honnan...) kell ahhoz hogy menjen az ADB USB-n. Illetve hogy hogyan lehet downgradelni a ROM-t másik gyári-ra. -
Deneware
csendes tag
Szia!
Hát az a helyzet, hogy hiába FHD 10 a Tied is, az enyém is , az a fránya 4G LTE amivel a tied több, azt jelenti,(utánanéztem azóta...) hogy a Te Asusodban tök más a proci, és értelemszerűen a ROM is. Az enyémben 2 magos Intel Atom van a tiedben 4 magos Snapdragon. Innentől sajnos nincs miről beszélgetnünk, ami Neked megy, az nekem biztosan nem fog. Csókoltatom az ASUS-t... De köszi szépen hogy válaszoltál! Feltúrom az XDA-t, hátha találok valamit, de nagyon észnél kell lenni, mert nem akarok téglát csinálni a tabletből.
-
Deneware
csendes tag
Szia!
Köszi! Ezek szerint te rootolt 4.6.2.-es rom-ot flasheltél? Na, ezt én nem merem megcsinálni... Azt hittem a Framaroot-tal rootoltad a bolti 4.6.2.-es Firmware-t. Sajnos a 4.7.3.-on ez a módszer -egyelőre- nem megy, (próbáltam... ) de -azt írják- a 4.6.2-n igen. De ehhez nekem előbb downgradelni kellene 4.6.2.-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Oneplus Nord 5G
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest