- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinkaa
csendes tag
nekem van, fektetve a kijelző közepén egy hüvelyknyi csíkban, illetve onnantól balra alulról szintén egy hüvelyknyi magasban pixelhibás volt, beregeltem a terméket az oldalon, pár lépés és e-mail váltás után, jött a dhl-es arc házhoz és 6 nap múlva hozta patentul, azóta hibátlan, javítás itthon nincs, a magyarországi termékek legjavát csehországi szervizükben javítják, így járt az enyém is.
mivel az én memopadomon semmi külsérelmi nyom nem volt, megcsinálták gari keretein belül és ingyen hozták vitték. én maximálisan meg vagyok velük elégedve, de nyilván ez az online hibabejelentő oldaluk nélkül igen nehézkesen ment volna, mert a telefonügyfélszolgálat elég szépen lerázott. de ezen kívül 10/10 a garis szervíz szolgáltatásha kell, az itthon számuk: +36-1-505-45-61
illetve: http://vip.asus.com/VIP2/Services/QuestionForm/TechQuery
(lehet hogy előtte, be kell regelni és/vagy a termékedet szintén beregelni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest