Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotta
csendes tag
szia
én nem értek hozzá, azt írtam le, amit más oldalakon olvastam
szóval se pro se kontra nem tudok nyiltakozniazt javasolták egy csomó helyen, hogy rakni kell egy .noname nevű file-t azokba a mappákba amiben pl. sok képünk/zenénk van, és akkor a különböző programok ezt a mappát nem fogják beolvasni - így az alkalmazás nem fog beakadni.
De főleg az jött le nekem, hogy senki se tudja se a tuti okot, se a tuti megoldást
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest