- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Örülj neki, mert nekem a 4. szerviz után össze-vissza fagyogatott, 10-ből 9x feloldottam és lefagyott, vagy már ki volt kapcsolva és akkor meg 10-edjére kapcsolt csak be....
Aztán az egyik nap már meg is halt teljesen! Egy eddig nem látott Intel logó jelenik meg, kivilágosodik, majd eltűnik... és erre képes a tablet jelenleg (!)
Egyáltalán nem voltam ideges, csak moslékkeverőfával törném szilánkosra az összes fogyatékos térdkalácsát a szervizben, hogy 4. menet után egy ilyen rakás szart adnak vissza...(főleg, hogy a 3-adszorra touch misaction, fagyás, minden pöcsömöccse hibával egy olyan üzenet jött tőlük, hogy üzemszerűen működik, a felhasználói kézikönyvnek megfelelően... aztán ahogy elmentem érte, adtam is vissza a cd-vel ugye, és egy ilyen használhatatlan fost adnak vissza)
A héten jön érte a garifutár, <sarcasm> remélem van még 23 ifányi cserealkatrészük és megpróbálják különböző random alkatrészek cserélgetésével orvosolni a hibát, mert az eddig is bejött!! </sarcasm>
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- PlayStation 3
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest