Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
olala
tag
válasz
geckowize
üzenetére
Helo!
Én vettem hozzá egy kis méretű tablet táskát 3000Ft-ért itthonról, ami majdnem olyan min a laptopomé, csak ennek nincs füle.

A kijelzőre én is gondolkodtam már fólián, de elvileg ez is egy olyan bevonattal van ellátva, ami karcállóvá teszi, legalábbis a normál használat esetén. Azt hiszem Corning Fit Glass, ha jól tévedek. Az enyém eddig még szerencsére teljesen rendben van, szoktam törölgetni is, eddig jól bírja.
Az OTG kábelt annó Kínából vettem kb. 500 Ft-ért, még a Sony telefonomhoz. Elég vicces volt amikor a Media Marktba ugyanazt a kábelt 9900 Ft-ért akarták adni, mert az eredeti Samsung Galaxy S3-hoz van, és elvileg csak az jó hozzá.
A "rendes" tartozékok meg nagyon szépek, meg én is szívesen vennék belőlük, de brutális áron adják őket. Nekem a FolioKey tetszett, de annyi pénzért tudnék venni még egy kisebb tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest