- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
olala
tag
válasz
geckowize #71 üzenetére
Helo!
Én vettem hozzá egy kis méretű tablet táskát 3000Ft-ért itthonról, ami majdnem olyan min a laptopomé, csak ennek nincs füle.
A kijelzőre én is gondolkodtam már fólián, de elvileg ez is egy olyan bevonattal van ellátva, ami karcállóvá teszi, legalábbis a normál használat esetén. Azt hiszem Corning Fit Glass, ha jól tévedek. Az enyém eddig még szerencsére teljesen rendben van, szoktam törölgetni is, eddig jól bírja.
Az OTG kábelt annó Kínából vettem kb. 500 Ft-ért, még a Sony telefonomhoz. Elég vicces volt amikor a Media Marktba ugyanazt a kábelt 9900 Ft-ért akarták adni, mert az eredeti Samsung Galaxy S3-hoz van, és elvileg csak az jó hozzá.
A "rendes" tartozékok meg nagyon szépek, meg én is szívesen vennék belőlük, de brutális áron adják őket. Nekem a FolioKey tetszett, de annyi pénzért tudnék venni még egy kisebb tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- E-roller topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest