- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello!
Először is hálás vagyok, hogy végre egy vásárló is leírta a véleményét, kicsit ijesztő volt, hogy augusztusban jelent meg és még nincs róla semmiféle tapasztalat a topicjában, persze nem tudtam, hogy a hivatalos forgalmazás mikortól van itthon. Ezek szerint most kezdődött valamikor.Az is ugyancsak aggasztó volt, mikor próbáltam keresni hozzá tartozékot és argep, speedshop, skyphone, sehol sem volt hozzá semmi, pedig egy 3 szegmenses (állványként is funkcionáló) keménytokot és egy fóliát szeretnék rá venni.
Csak ebayen láttam ilyet, ott stylust is adnak hozzá, nem tudom mennyire 3 pálcás lövöldés búcsús kínai lehet, de átszámolva kb 2600 ft körül volt ez. Ti hol vettetek hozzá USB OTG kábelt? Vagy van rajta USB port?Miben tartjátok? Azért csak úgy nem merném berakni fólia nélkül notistáskába...
Most már lehet rá számítani a hivatalos forgalmazás kezdete után, hogy lesz hozzá Magyarországon is rendes fólia, tok, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest