- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
air76
tag
Hali!Az első asus termékem egy OPlay mediaplayer lejátszó volt.Aztán jött egy Memopad HD7,egy Memopad FHD 10,és egy N18U router.Maximálisan meg vagyok elégedve velük.Pedig a 7" tabot a hat éves lányom "gyilkolja" nap mint nap.Szóval nekem ne gyere azzal,hogy minden Asus termék szar!Pont szerintem meg most tér magához az Asus,elfogadható áron gyárt korrekt cuccokat.
-
cidalain
veterán
Nem gondolom hogy az android eroforras pazarlo oprendszer lenne. Mas kerdes hogy a ra irt szoftverek viszont rohadtul azok, de az nem az android hibaja, hanem a sok balfasz appfejleszto sara. Ami reszukrol is ertheto, minel gyprsabban minel tobb appot osszelapatolva minel tobb penzt keresni - leszarva hogy az a progi most 20 mega memoriat eszik, vagy 80-at.
-
cidalain
veterán
Most komolyan mondod, hogy egy 50 alatti androidos telo csak papirnehezeknek jo? Vannak kulonbozo igenyszintek am, telefonalasra, sms-t irni, face appot, mail klienst futtatni mi a peknek vegyek 100+ erteku telot?
Asust igy zsigerbol fikazni meg nem kellene. Nem tudom milyen rossz tapasztalatod volt a markaval, de annal azert jobb, mint ahogy sejteted...
Lejaratas ellen jon az android one 100 dollarert.
(Szerintem meg a gombos nokianak szutyokabb szart nem hordott hatan a vilag, a hasznalhatatlan nokia szoftverevel, a kezelhetetlen menujevel egyutt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest