Új hozzászólás Aktív témák
-
Genesistibi
tag
válasz
Turbobacsi #676 üzenetére
Az első vagy második újraindításig nekem is ezt csinálta + folyton leálltak a google alkalmazások.
Azóta stabil, mint a fagyott kutya lába (megkockáztatom, hogy 4.3-ban volt valami gebasz vagy a googlenak kellett egy kis idő, hogy szétválassza az eszközöket: telefon, tv, táblagép stb..)
-
Genesistibi
tag
válasz
Turbobacsi #674 üzenetére
Én most megálltam a legújabb 4.4.2-nél, a következő amit felajánl az már 5.0.
R19 írta, hogy jött egy kisebb frissítés a Lollihoz és azóta csak valami akksi bug maradt.
-
Genesistibi
tag
válasz
Norbii87 #653 üzenetére
Sziasztok!
Nàlam is teljesen ugyanez a helyzet, mint a kollégánál. Google alkalmazások folyamatosan leállnak, 4.3 van rajta OTA nem jelez semmit..
Amúgy pofás kis gép, egy 10est megért. :-)
Szerk.: ebben a pillanatban kezdett el leszedni egy 340MB-os csomagot... :-D Ez mi lehet? KK vagy már Lolli?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest