Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyberpunk

félisten

Hali jó kis gép :K
    Nálam a múltkor ennek az egyik kis tesója járt K50ab a kisebb kijelző meg a felbontást leszámítva dettó megegyezik ezzel.
    Az anyag minőségen is jót csalódtam pozitívan, én sokkal rosszabbra számítottam egy ilyen kategóriás géptől. Persze azért nem egy HP Eliteboock, de nem is rossz egyedül az nem tetszett hogy szinte mágnesként vonzza az új lenyomatokat a fényes felülete miatt.

A 4570-es dedikált VGA sem rossz habár a Crysis az felejtős rajta :DDD de az a DDR2-es ram és a 64 bit es memória interface elég rendesen vissza fogja ezt a GPU-t.
    Tetszett még benne hogy abban volt egy kis fogyasztású integrált VGA-is egy HD3200-as.
    Sajnos amitől féltem be igazolódott az ATI driverei nem igazán vannak a helyzet magaslatán,
    gyári Asus driverrel a CCC nem működött egyedűl egy 9.9-es béta driverrel működött a CCC.
    Viszont ott hibába akartam váltani a GPU-k között mindig a gyengébb ment.
    Végül BIOS-ban letiltottam a 3200-ast így már működik a 4570-es csak akku üzem idő szempontjából nem túl jó.

De ennek ellenére jó olcsó és viszonylag erős gépek ezek lehet hogy én is veszek egyet majd magamnak második gépnek :DD

Új hozzászólás Aktív témák