- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Új vagyok a facebookon és a Fonepaden is, de gondoltam megkérdezem: Ti a Buddy Buzz-t használjátok, vagy facebook saját alkalmazását?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami autós töltőt ehhez a phablethez? Vagy ezek közül teljesen mindegy?
Illetve, létezik olyan headset hozzá, ami kompatibilisebb vele, mint a mostani (Jabra OTE4)? Konkrétan olyasféle funkciókat keresek, mint hívó bemondása, esetleg a headset akkumulátor állapotának kijelzése.
Köszi! -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
lordwolf88 #1183 üzenetére
Nekem is mennek a pendriveok.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
lord.lakli #1154 üzenetére
Igen, én is ettől tartok. Mármint, hogy egyben kezelnék a két hibát, és azt mondanák, hogy az is a leejtés miatt van... Na mindegy, akkor marad így.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
KamuMazsola #1152 üzenetére
Ezekben a kínai cuccokban nem bízom... Egyszer rendeltem egy régi nokiahoz "házat", és 1 hét alatt rondább lett, mint a gyári...
Ha "az akksi gond" előjönne akkor vajon cserélnék? (eddig figyeltem, hogy ne merüljön le, de akkor most kipróbálgatnám fullra merítve.) Vagy akkor is meglátva a repedést, megvonnák a vállukat, hogy "user fail" ?
Egyébként nem olyan vészes, igazából nem is látszik túlzottan, csak engem zavar...
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy kis baleset miatt kicsit berepedt a kijelzőm jobb felső sarka, a kijelzőig nem ér el, csak egy pók költözött a sarokba... Szerintetek van rá mód, hogy ezt garanciálisan kicseréljék? Ha nem, akkor hol lehetne kicseréltetni, és mennyibe kerülhet?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
lord.lakli #1046 üzenetére
5V-2A az output, de közben jobban megnéztem, s nem ugyanaz a foglalat.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Ti is észrevettétek, hogy hívásfogadása után néhány másodpercig nem hall sem a hívó, sem a fogadó? Ez normális?
Illetve kaptam egy GPShez ugyanilyen foglalatú szivargyújtós töltőt. Tölthető ezzel a teló?
-
pocokxx
Közösségépítő
Mindenképp kiszeretném próbálni, bár nem tudom mennyire lesz kényelmetlen. Tokot mindenképp vennék hozzá, szeretnék vigyázni rá. Ezt néztem ki, bár nem tudom, hogy ezzel együtt is elférne-e zsebben... Azt mondod egy ilyesmivel jobban járnék? Vagy egy vékony bőr?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Elsősorban azokat kérdezem, akik telefonként is használják a FonePadet. Mennyire életszerű egy ekkora
tepsiveltelóval mászkálni? Van zseb, amiben elfér..? Szeretném leváltani vele a nokia 2700 Classicomat, van is BT Headsetem hozzá, igazából azon aggódok, hogy nem fogom tudni hova tenni. Ti ezt hogy oldjátok meg? Visztek magatokkal mindig egy táskát, vagy nyakba akasztjátok? A tok egyértelmű, hogy kelleni fog, de nem igazán áll össze a mindennapi használat.
Főleg egy ilyen telefonnal (a mostani) a kezemben, ami elfér az "öngyújtó zsebben"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest