- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Én meg ma voltam a Media Markt-ba és megkérdeztem hogy van-e T100 asuk, mert azt mondták múlt hét hétvégén hogy nincsen de már feladták a rendelést. Ma meg azt mondták hogy megérkezett a rendelés de azóta megint elfogyot..... Tudom hogy a Laptop.hu nál lehet kapni (de kitudja meddig ) de hol lehet kipróbálni ......???
-
MarQs
senior tag
Nem tudom, hogy ez mennyire segítene neked felhő terén, de Dropbox alatt vagy egy ún. Selective Sync funkció. (Preferences -> Advanced -> Selective Sync)
A szoftver igaz, csak egy, a saját könyvtárában tudja kezelni a dokumentumokat, de az előbb említett funkcióval alkönyvtáranként meg tudod adni, hogy melyik eszközön (PC/Tab/Teló) melyik mappát szinkronizálja."Selective Sync - Select which folders sync to this computer"
Pl.: készíthetsz a Dropbox könyvtárán belül mindegyik eszköznek egy-egy külön mappát és úgy hajigálod a doksikat, ahogy épp szükség van rá... a szoftver meg úgy szinkronizál eszközönként, ahogy azt előre megadtad külön-külön.
Amúgy meg mikor jön már a teszt?!!?
Tűkön ülök! -
Egon
nagyúr
Azt nem értem, hogy az a fél kategória hogy jött ki.
Azt írod, hogy kidolgozás tekintetében rosszabb; a kijelző minősége gyengébb (amiben előnyösebb (nagy felbontás), az inkább hátrányként jelentkezik), ráadásul nem lehet tölteni USB-ről (az Asus-t lehet).
Ezen túlmenően, a két gép szinte megyegyezik, leszámítva a procit, a kijelző fizikai méretét és a háttértárat - de a T100-nak is van olyan verziója, amiben 500 GB-ot vinyó van, kb. ugyanannyiért lesz mint a Medion. Na jó, a te cuccodra 3 év gari van, meg pozitívum a dupla akksi is (viszont cserében a T100 elvileg tovább bírja tablet módban).
Amúgy abban valszeg igazad van, hogy az érintőképernyő és a Windows 8.1 "házassága" problémásabb, mintha más oprendszert használnál - viszont szerintem ha kizárólag tartalomfogyasztásra használod tablet módban, akkor nincs különösebb gond (cserében a T100 és a hasonló eszközök használhatók egy gyengébb x86-os noti helyett - ez az almás és robotos konkurenciáról nem igazán mondható el...). -
zdanee
őstag
A Windows 8.x még csak-csak elmegy 2GB RAM-al, de az még csak az oprendszer, szóval kb olyan, mint azt mondani, hogy "a telefonomba beépített memória tökéletesen elegendő arra, hogy a menürendszert megjelenítse!", hát legyen is! Sajnos a mai weben annyira nagyok az oldalak a sok beépülő JS, különböző közösségi hálózatok pluginjei, kommentelő pluginek (néha egyszerre több), hogy weboldalanként 100-150MB RAM alatt nem úszod meg, függetlenül attól, hogy milyen böngészőt használsz. Szóval a 2GB RAM ideális esetben 10 egyszerre megnyitott weboldalra elég. Szerintem a 64GB-s verzióba illett volna 4GB RAM-ot pakolni, többen is vennék akkor a nagyobb modellt...
-
dejaris
addikt
Csak a szokasos szar a csempe. Majd telepit ra win7-et, de rajon, hogy borzalmas 2gb rammal. Akkor eloveszi az xp-t, rajon, hogy hasznalhatatlan rendszer egy mobil eszkozon. Ekkor jon az Android... elevickel vele addig, mig ki nem adjak az ubuntu touchot. De szar a win8.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- Autószerelők, autószerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest