- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én speciel munkára vettem meg a Mediont. Nálam is alapból 30-100 fül van nyitva a Chrome-ban + szövegszerkesztő + levelezés meg néhány apróság, és meglepő módon nem lassult le a rendszer. A W7 és a W8 ilyenkor már romjaiban hevert 4 GB RAM-mal.
Egyébként szerintem nagyon rossz a Windows tableten. Lényegesen nehézkesebb a 11"-os kijelzőn, mint az Android 5,5"-on.
Üdv: MaCS
-
osztraksajt
őstag
Tisztelgés minden idők legmeghatározóbb cyberpunk játéka előtt.
Mondjuk tény hogy a most fórumozók legnagyobb része max egy nedves álom volt mikor még ezzel játszottam.
-
osztraksajt
őstag
Ne felejtsd el, hogy a RAM is fogyaszt azért elég rendesen, ráadásul felépítéséből adódóan nincs energiatakarékos üzemmódja mint pl egy processzornak.
Az azért barokkos túlzás hogy egy weboldal 100-150mb-ot megeszik, nekem most 450mb-ot eszik a firefox 10 ablakkal amiben többek között g+, transiflex, flash-t tartalmazó oldal is van. Amúgy egy tabon szerintem nincs is túl sok értelme oldal hegyeket nyitva tartani, tudom van akinek hobbija hogy 180 tab van nyitva a böngészőjében, de akkor olyan gépre kell beruházni ami ezt tudja teljesítményben. Az más kérdés hogy nem ennyi lesz a súlya vagy az üzemideje a nagyobb akksi és hűtésigény miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest