- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
Igen, a negyedik részben már nem is vittem végig a sztorivonalat, mert egyszerűen érdektelenné vált számomra egy idő után. Ennek ellenére számtalan órát eltöltöttem vele, mert a világ felfedezése, a kalózkodás, a szigeteken való barangolás hihetetlenül hangulatos volt - tehát a tartalommal való feltöltés nem csak a sztorit jelenti egy-egy játékban.
-
Nazara
őstag
Eiffel tornyot a XIV. század végén épitették, itt szerintem inkább a Nagy Francia forradalom adja majd a keretet.
Ha valóban igy lesz, engem kenyérre kentek.(#1) .LnB: Eddig az összes részt imádtam a Revelationst kivéve, az egyáltalán nem ragadott magával sajnos. Kb. három hétig játszok az aktuális résszel mikor megjelenik télen, aztán nyáron is előveszem, és ugyanez a következővel is. A háromban játékmenetbeli újdonság volt a tengeri harc, a négyben pedig főleg erre épült az egész, tehát nem lehet azt mondani, hogy ugyanazt adják ki évente. Inkább a sztori ellaposodását érzem, ami valós kritika lehet az Ubival szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged