Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mamakaze

csendes tag

válasz ViZion #202 üzenetére

Igen XP párti vagyok. A sata kártya azért kell, mert (több éves tapasztalat!) ha a merevlemez vezérlő ugyanaz akkor az xp bármilyen alaplapon feláll gond nélkül (ez az oprendszerem van már 6 éve a merevlemezen, és vagy 8 alaplap volt már alatta, mindíg gond nélkül felállt, és persze más gépeknél is bevállt).
    A lényeg, hogy a legtöbb Brazos mini ITX alaplapokon már pci-e van, Asusban találtam, amin van pci is, de sajna az nem mini ITX, Jetway-ben találtam olyat amin pci van, de sajnos az meg nem passzív hűtésű....böngészem a netet tovább, igazából c-50 processzor is bőven elég lenne az utánaolvasások szerint, de olyan lapot nem találtam eddig ami AMD mini-ITX, passzív hűtésű, és 1 db pci van rajta, nameg persze full hd-hoz kimenet.

• mamakaze

csendes tag

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Most jutottam odáig, hogy HTPC-t szeretnék (pontosabban az eddig bizonyos szerver funkciókat ellátó P3 :) gépemet szeretném felfejleszteni, hogy HTPC funkciókat is ellásson).
    Az alacsony fogyasztás, a full HD, és a mini ITX az alap, de van 2 problémám. Az egyik, hogy a P3-ban levő 1 TB-os merevlemezem, egy pci sata kártyán van, amit mindenképp bele akarok rakni a következő lapba is (és nem csak azért, mert nem akarok új rendszert pakolni), a másik pedig, hogy a P3 fax szerverként is üzemel, tehát fax modem is kell hozzá (gondolom usb-s lesz).
    AMD-t jobban szeretnék.Mit javasoltok?

Új hozzászólás Aktív témák