- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
|DavidWoody| #82 üzenetére
Oké rendben, elfogadom hogy kétértelmű lehetett. Mivel nem használtam és nem láttam még ilyen készüléket, csak a kérdező illetve a kérdésben lévő információk alapján válaszoltam. Ha nem fut, akkor nincsenek üzenetek se, ez egyértelmű. És S40-en továbbra is csak bizonyos alkalmazások fognak a háttérben futni (zenelejátszó, rádió, stb). Nyilván ha van dedikált whatsapp gomb, akkor arra is figyeltek, hogy működjön a háttérben, de ha feltesz egy fb alkalmazást az kilép amint lenyomja a hívásmegszakítást.
Én a hsz gyűjtögetésen húztam fel magam, nem értettem mi köze az egésznek ahhoz....MOD: Csak hogy tiszta legyen, írtam privátot hogy olvassa el a követő hsz-eket is.
-
meroly
veterán
válasz
|DavidWoody| #80 üzenetére
És tudsz mondatot is értelmezni vagy csak ezt tudod hajtogatni?
Leírom.
Kérdés: Estleg tudja valaki, hogy az üzenetek megjönnek akkor is ha nem fut a whatsapp lezárt billentyűzetnél?
Válasz: Ha nem fut a whatsapp, akkor nem jönnek meg értelemszerűen, a programnak online kapcsolat kell. Ha újra csatlakozol látni fogod az üzeneteket.
Kérdés: Akkor nem olyan mint androidon a facebook üzenetek.
Válasz: Persze hogy nem, ezen egy zárt oprendszer van, ami ráadásul háttérben nem tud alapjáraton alkalmazást futtatni.Így már világos?
És a két rendszer nem ugyanaz. X3-02-n Series 40 6th Edition, Feature Pack 1 fut, az Asha 210-en pedig Series 40 Developer Platform 1.1.
Kíváncsian várom más 210 tulajdonosok konkrét tapasztalatát a témában!
-
meroly
veterán
válasz
|DavidWoody| #78 üzenetére
Te nem vagy túl okos ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest