- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R081
tag
válasz
Napfénysüti #23 üzenetére
Most már legalább nem csak én gondolom így.
-
Napfénysüti
nagyúr
Kicsit Samu Omnia 7 utánérzés de nekem fekete-kékben bejön.
-
bladegery
senior tag
Minden windows phone telefon egyforma?
-
blade zte
őstag
Ha hülyék, 90-ezer, ha idióták 75-ezer, ha okosak 60-ezerért adják.
Az a 60-as egy grand x in-re elég. Teljesítményben szerintem pont jól lenne belöni ekkorára, mert nem lenne hátrány az androiddal szemben. Amíg wp8 nem nyújt mérföldekkel többet, mér adnék ki extra 20-ast egy huawei-ért (én szemszögemböl a htc ér felárat csak, többi nem) -
leslie_smith
aktív tag
Szerintem jól néz ki.
-
R081
tag
Yep, 100 Mátyásra gondoltam, illetve az alá.
Nos, a linkelt hírt még nem is néztem, valószínűleg elsiklott felette a figyelmem, mindenesetre szép az a 200 dodós kezdő ár.70K Huf körül viheti a nép, mint a cukrot, főleg hogy kb majdnem ugyanazt fogja tudni, mint egy 8X, vagy Lumia darab, persze a saját szolgáltatásokat leszámítva.Még egész jó is lehet.
#10 amduser: "...a hátoldalt tekintve semmiképp sem hasonlítható..."
Szemből nézve nyilván hasonlít a L szériára, egy tégladarab, az előlaphoz képest viszonylag nagy kijelzővel.
Habár Szvsz az Omnia 7-re jobban üt, bár ez már szubjektív.
-
Nigér
őstag
Hát a felső képen fehérben úgy néz ki mint valami miniatűr e-book olvasó.
-
margithid
veterán
Ha 200$-ért jön mint ahogy igérték, akkor ez lesz a következő telefonom
A fél GB Ramért meg tényleg kár. Azt nem rétem mi ebben manapság már akkora nagy dolog, a középkategóriás androidokban is az van, jővőre még olcsóbb lesz, szóval igazán beleférhetett volna.
Viszont szerintem a játékokon és a kevesebb multitaskon kivül sokminden másban nem lesz rosszabb mintha 1 GB Ram lenne benne. Egyedül frissítésektől félek, hogy ezért nem fog majd annyit kapni mint az 1 GB-osok.
Ehhez a kijelzőmérethez és felbontáshoz meg jó lesz a 2000 MAh-s aksi! -
callmeakos
veterán
A fehérnek egy picit gagyi beütése van
-
MuzikJunkie
aktív tag
Pff! A legtöbb WP telefon nagy, színes tégla.
Ennyi erővel minden WP telefonra rá lehet fogni, hogy olyan, mint az összes többi... Na ezt jól megfogalmaztam.
A lényeg az, hogy vannak lekerekített sarkú telefonok, meg full szögeletesek, punktum. -
Zedz
addikt
Ha az összes megjelenő WP8 alá tudja lőni az árát még életképes is lehet. A design meg szerintem ütős lett
-
R081
tag
Az még hagyján, hogy a hátlap OneX-esre sikerült, elölről, ha a "home" egy kerek fizikai hardver gombot kapott volna, még simán kinézne Omnia 7-nek is.
Igazából, akkor lenne ez marha jó, ha 100 körül, vagy kicsivel 100 alatt startolna, mert egy jó árral még lehetne is vinni...
-
a.sebi
őstag
válasz
DeathBat666 #2 üzenetére
Ez nem htc s hanem teljesen lg....nezd meg az l7 l9 vagy 4x et
-
vince
őstag
Fehér színben azzal a króm (szerű
) csíkkal rettenetes
-
Bár tetszik, erős kétségeim vannak ezzel a mobillal szemben, és nem csak az 512 ram miatt..
A zte taniát is sokan várták az előzetesen meghirdetett kedvező ára miatt, aztán se a kedvező árból, se a szolgáltatói bevezetésből nem lett semmi, de még csakfüggetlen boltokban se nagyon találkoztam vele.És mint tudjuk, a huawei kicsit fentebb (akarja) pozícionálni magát minden téren.
-
raub
tag
válasz
DeathBat666 #2 üzenetére
A kamera körüli rész, nagyon igaz!
A tervezőasztalon valószínűleg a OneX pihent és elgondolkozott a ,, szaki " -
Cyberpunk
félisten
Semmi extra, de szerintem jól néz ki.
-
DeathBat666
aktív tag
Kicsit HTC s
-
catroot
veterán
Sajnos nálam ez is elkapálta magát a kevés ram miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Fujifilm X
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest