- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Hol, mikor?... Mindenhol azt nyomtak Codemastersek, hogy ok rendes szimulatort csinalnak es nem tartom nagyon valoszinunek, hogy a fejlesztes vegefele valtsanak koncepciot.
(Itt a Gamepodon egyedul ezt a hirt talaltam, ami tobbe-kevesbe illene ide, de ebben meg a MW2 kapta a "könnyebb, taktikai elemektől mentes" jelzoket, nem az OFP2.) -
ez_meg_emaz
őstag
Már kezdtem azt hinni hogy senkinek sincs fogalma a dolgokrol, de ez az uccso hsz megnyugtatott. Ugyanezt akartam én is írni.
Az OF2 sokkal árkádosabb lesz, emiatt nagyobb tömeghez jut el. Többen fogják tolni mint arma-t. De hát ez mindig is így volt. Az igazán jó játék ált. nem tömegjáték.Persze kivétel akad. De ez érvényes a zenére is szerintem. Sajnos. Mert így pont nem azok aratják le a sikereket akik igazán nagyot alkotnak.
dabadab: Nem tudom te konkrétan mivel találkozhattál, mert én egy bug-ot se láttam(4-5 misssion-t toltam ki). Bár lehet hogy az ilyen aprobb hibákat (pl textura egybeolvadás nagyritkán) már észre se veszem. Csak mert ilyen "bug" minden játékban van. De tényleg, komolyabb dologgal nem találkoztam mert emlékeznék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged