- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
ez_meg_emaz #28 üzenetére
"Amugy az OFP1 milliószor bugosabb volt anno mint most az arma2"
Ettol meg a bugok nem lesznek kevesbe zavaroak. (Mondjuk en a megjelenes utan jo sokkal, az utolso patch megjelenese utan jatszottam az OFP1-gyel, az nem volt igazan bugos.)
(Azt meg meg csak harman irtak le elotted, hogy az OFP1 meg a 2 fejlesztoi nem azonosak
)
-
dabadab
titán
Hol, mikor?... Mindenhol azt nyomtak Codemastersek, hogy ok rendes szimulatort csinalnak es nem tartom nagyon valoszinunek, hogy a fejlesztes vegefele valtsanak koncepciot.
(Itt a Gamepodon egyedul ezt a hirt talaltam, ami tobbe-kevesbe illene ide, de ebben meg a MW2 kapta a "könnyebb, taktikai elemektől mentes" jelzoket, nem az OFP2.) -
dabadab
titán
válasz
ez_meg_emaz #18 üzenetére
Ne mondd el senkinek, de ezt en is tudom, sot, a hsz-em se mondott ennek ellent.
-
dabadab
titán
Mondjuk a kerdest trailerekbol nem egyszeru eldonteni, az ArmA2 jelenlegi legnagyobb problemaja a rengeteg bug, azt meg nem reklamozzak a trailerekben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest