- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Fogalmam nincs mert nem mi raktuk fel.
Hát tört arma2-vel is toltam, még az se volt olyan bugos fade-el. De jó tudni hogy ez a fade nem új dolog és már akkor is volt. Akkor lehet amiatt volt.Mindenesetre már akkor is éreztem potenciált a játékban, de nagyon nem abban a formában. De akkor lehet csak a fade volt a ludas.
-
ez_meg_emaz
őstag
Nem is tudom pontosan mikor jelent meg de már jo rég probáltam(3éve kb) és akkor se volt egy friss játék és full bugos volt. Lanoztunk vele suliban. Szerintem közel nem volt egy arma2 élményhez. Sokkal inkább arma1, de még az is jobb volt talán.
"(Azt meg meg csak harman irtak le elotted, hogy az OFP1 meg a 2 fejlesztoi nem azonosak.)"
Csak úgy látszik nem elégszer mivel ahogy nézem senki sem fogta fel. -
ez_meg_emaz
őstag
Ezeket csak én értem félre?:
"De mivel az eredeti Codemaster csapat fejlesztette, és az OFP1 korszakalkotó volt mindenképpen beszerzem. "
Ja a 2-t igen azok, de az 1-et nem, akkor milyen logika alapján mondjátok hogy ha az 1 fasza volt akkor a 2 is az lesz amikor totál más team fejleszti? Max remélheti az ember, de ha fejlesztőcsapat váltás van akkor általában közel nem olyan lesz egy játék folytatása mint az előd. Legalábbis játékélményre. (pl.SH,COD)
Amugy az OFP1 milliószor bugosabb volt anno mint most az arma2, de azért szar bugos ez a game tényleg, fujj. Bezzeg az OFP....
Jo sok értelmes hsz összegyűlt itt. Tudom most jön az hogy én írom a hülyeséget. -
ez_meg_emaz
őstag
Már kezdtem azt hinni hogy senkinek sincs fogalma a dolgokrol, de ez az uccso hsz megnyugtatott. Ugyanezt akartam én is írni.
Az OF2 sokkal árkádosabb lesz, emiatt nagyobb tömeghez jut el. Többen fogják tolni mint arma-t. De hát ez mindig is így volt. Az igazán jó játék ált. nem tömegjáték.Persze kivétel akad. De ez érvényes a zenére is szerintem. Sajnos. Mert így pont nem azok aratják le a sikereket akik igazán nagyot alkotnak.
dabadab: Nem tudom te konkrétan mivel találkozhattál, mert én egy bug-ot se láttam(4-5 misssion-t toltam ki). Bár lehet hogy az ilyen aprobb hibákat (pl textura egybeolvadás nagyritkán) már észre se veszem. Csak mert ilyen "bug" minden játékban van. De tényleg, komolyabb dologgal nem találkoztam mert emlékeznék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged