- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
DeathAdder #71 üzenetére
"Ez idő alatt én 3 razer egeret elfogyasztottam (kettőt meg eladtam mert már gyárilag szar volt), de már a legújabbnak sem működik a görgőjén a klikk
ja és sokkal gyorsabban kopnak mint az a4 tech."
Egy 10 éves Logitech G5 rev2-vel a kezem alatt szörnyülködve olvasok ilyen tapasztalatokat...
-
Puma K
nagyúr
Ismerősnek CPU szempontjából valamilyen szinten időtállóbbnak gondolt 6mag/12szálas R5 1600 rizsát néztem (i7-tel a birtokomban i5-ről cserélve eléggé ajánlott a 4-nél több szál a simább futtatás érdekében multis címeknél a jobb felhasználási élmény mellett), horror árú 16GB-nyi DDR4 RAM-mal
, 4GB VRAM-os GTX 1050 Ti-vel, hogy azért valamilyen szinten nézzenek már ki a játékok... mindezek mellé Samu EVO 250GB-os SSD + 1TB-os HDD-vel, IPS paneles 1080p felbontású azt hiszem 24"-os monitorral, világítással rendelkező billentyűzetet, normális Logitech kábeles egeret, meg még ami kell a géphez hogy menjen használhatóan: be!quiet torony hűtő, 3db Artic PWM-es 120-as venti, Corsair ház stb-stb de tényleg semmi extra és így nézem, hogy 400k Ft körül jött ki a történet
Ezért jobb szeretem alkatrészenként cserélni a gépben lévő komponenseket, mert úgy nem tűnik fel milyen összegeket dobálok ki arra hogy ha kedvem avagy kedvünk van szórakozzak maximum vagy ésszel beállított maximumhoz közeli grafika mellett egyedül vagy barátokkal a neten az éppen aktuális preferált-kedvenc játékban
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bambano: Bambanő háza tája
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DJI topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest