- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kolopele
nagyúr
válasz
RozogA87 #101 üzenetére
Látom folytatod. Ha viccnek szánunk valamit szokás odatenni egy smile jelet, de te ezt nem tetted meg. Az elvtárs szóra meg kifejezetten érzékeny vagyok, volt részem bennük a régi rendszerben, ill. itt is volt már olyan emberke aki egyből trafikosnak titulált. Ha lehet kezdjünk új lappal
-
kolopele
nagyúr
Még csak meg sem említettem a tévét most, egy teljesen témába vágó választ adtam egy hozzászólásra. Akinek nem tetszik nem kell elolvasnia. Már kicsit bánom hogy lassan kész leszek az OLED teszttel, de nem baj, legalább kiderül milyenek is a fórumtársak a kész tényekkel szemben.
-
kolopele
nagyúr
válasz
NandorHUN #83 üzenetére
Pedig simán el lehet költeni még többet is, ha megnézed akkor nekem a monitor meg a kártya csak 600 ezer volt és a többiről még nem is beszéltem. Annyira rosszul optimalizálják a legtöbb új játékot hogy lassan azokhoz kell gépet venni és nem fordítva.
Televan :Ahogy mondod, legalábbis azt a belinkelt konfigot biztosan, de azért egy 1070 még tovább húzhatja azért FHD - n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest