Új hozzászólás Aktív témák
-
core2trio
tag
válasz
maszekember #10 üzenetére
+1, egy ilyen cikk szvsz is jöhetne
-
válasz
maszekember #22 üzenetére
"Az androiddal volt az egyetlen bajom,telefon op.rendszerként szerintem nagyon megbízhatatlan (még mielőtt belepiszkáltam volna,az előtt is jellemző tulajdonsága volt)"
Nem kívánok hitvitába belmenni, de pont annyira megbizható mint egy bármilyen másik telefon.
Hogy nálad egy ősandroidos játékgép nem funkcionált jól a gyári ill a későbbi hekkelt rommal, nos, az nem feltétlenül a platform sajátja. -
thomasa
senior tag
válasz
maszekember #10 üzenetére
Vezetés közben elég nehéz azért ezzel is játszani.
-
vamzi
senior tag
válasz
maszekember #8 üzenetére
Valószínűleg ugyan azt, mint te, mert nagyon hasonló dolgokat emeltél ki hibának, amiket én is kiemeltem volna.
Az igazi aduásza egyébként a mapping tool. Az tényleg nagyon jó. Én a kontroller összekötésére a sixaxis controller alkalmazást használom. Hasonló, mint a mapping tool, csak kevesebb a csicsa és picit bonyolultabb használni. De ott is készíthetők hozzá profilok, amihez a gombokat te válogatod össze és emögött is van egy közösség és sok sok mapping.
A konklúzióm a cikk alapján az, hogy megérte a kütyü, de 1-2 részletre jobban is figyelhettek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Google Pixel topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest