- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Utána, de semmi értelmes dolgot nem írnak sehol.
Azt írta, hogy egy konfigurációs fálj miatt nem tudja felrakni...
Ez egy érintetlen, ...értsd nem mahináltam benne, nem tiltottam le benne semmit, épp csak az ablakos hátteret változtattam meg, de semmiféle hack, vagy változtatás!
Pendrive se volt benne frissítéskor, wifit sem használok ezen a gépen, csak vezetékes netet.
Futtattam sfc-scannow -t, hogy hátha sérült egy file, de semmit se talált.
Mivel az SFC paranccsal nem hiszem, hogy az áruház részét is tudja ellenőrizni, azt is letöröltem(igen, ezt már sajnos power shellben) és újra felrakattam vele...ez után is hagytam, had próbálja meg, de a vége u.a. volt.
1db 1T -s sshd és 1db 1T -s HDD van benne, ellenőriztem, de semmi
...kínomban csak nevetni tudok, mert még egy frissítéssel sem volt gondom, sem régi, sem ezen az újabb gépen.Végső keseredésben, tisztán telepítettem és nincs gondja.
-de hát na... ez állítólag egy frissítés, hát köszönöm nekik azért.
Nem tudom, hogy mi lehetett az a konfigurációs fájl gond, semmi elképzelésem.Mondjuk ez már csak saját tapasztalat és gondolat:
Mintha a régebbi, de még nem túl öreg, 5-6-7 éves hardverekkel könnyebben boldogulna a frissítés.
Számomra ez nagy blama, mert így még a win 10 -el sosem jártam, hogy majdnem egy hetet szenvedjek egy frissítés miatt. -
Amerigo57
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged