- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Még szerencse, hogy te osztod az észt és megtudhatom milyen hülye vagyok
"Nem törvényszerű, akkor jellemző ha szarul / igénytelenül van legyártva (ha laza a tekercs)."
Tehát szarul van legyártva ami potenciális hibaforrás. Az hogy konkrét hibát többnyire nem okoz ebből a szempontból mindegy.... Meg aztán egy "prémium" terméknél nehogymár el keljen viselni egy kiküszöbölhető dolgot kérem.... -
nemlehet
őstag
válasz
zsirfecske #37 üzenetére
Érdekes, nekem EGYIK töltőm se ciripel, még a kínai telóké sem amik a családban vannak.. Pedig jó a fülem és volt olyan számítógéptáp amit emiatt cseréltem le. Nekem adapter volt ami ciripelt, de az utána meg is adta magát, úgyhogy én a ciripelős töltőt inkább cserélném, de lehet csak rigolyás vagyok.
-
nemlehet
őstag
válasz
WinstonWolf #26 üzenetére
Az akkor valószínűleg hibás, mert nem szabadna hangot kiadjon egy töltő. Szerintem cseréltesd ki/vegyél újat mielőtt tönkrevág valamit vagy kigyullad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest