- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz Jegesmaci81 #362 üzenetére
Egyszerűen jók a készülékek, jó a rendszer, ha nem 8-asom lenne, valószínűleg én is megvenném. Használtam Androidot, nem igazán jött be a dolog, számomra elbújhat a kényelmes iOS mellett. Plusz én átlag 2-3 évente veszek telót, hosszabb távú beruházás, inkább kifizetek többet, de legyek elégedett vele, szerintem sokan vannak vele még így.
Arról már nem is beszélve, hogy rengeteg olyan ember is van, aki évente veszi a flagshipeket Android fronton is, szerintem az sem kevésbé pénzkidobás...Szóval szerintem hagyjuk az általánosításokat, sokféle ember van, sokféle szemponttal, szokással...
Azt sem értem egyébként, hogy miért jó az utálkozás, attól lesz valaki felsőbbrendű, ha lenéz, flamel másokat, amiért neki nem tetsző terméket vesznek?Kedvencem amikor megjegyzik, hogy biztos felvágni veszi, meg hogy inkabb nem eszik meg hasonló, annyira süt a rosszindulat az emberekből, hogy az valami hihetetlen.
Ez az utsó rész persze nem neked szólt.
-
Sinesol
veterán
Szerintem a piacon lévő készülékek alapján kellene értékelni elsősorban és csak utólag hozzátenni az árazást.
Szóval a tesztelő elé tenni mobilokat, hogy abszolút értékben értékelje őket, mivel mindegy mi mennyire drága, az nem befolyásolja szerintem a teljesitményét, ha érted mire gondolok.Szóval szerintem ha valami 9-10 pontokat kap, az azért bőven beférhet az ajánlottba.
Szerintem logikusan nézve valahogy igy kellene kinéznie a dolgoknak :
Tetszett: Adott teló nem egy top készülék, de jó áron van, szal tetszik a csomag.
Ajánlott: Adott teló elég penge, viszont vannak jobb ajánlatok is a pénzedért.
Különösen ajánlott: Penge cucc jó árral, kvázi instabuy.Szal nekem ugyanugy fura amikor közepkategoriás 7-8 átlagpontos kap ajánlott plecsnit, mert hát mégis mire ajánlott egy több sebből vérző cucc? Maximum teszik az, amit az áráért ad.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Az okosórás dolog az szerintem hasznos, de az igazából egzakt adatokkal dolgozik, viszont az emberek nem robotok, akármilyen jó algoritmusokat is találnak ki, a legtöbb helyzetben nehéz pontosan megmondani hogy adott ember hogyan fog viselkedni. Millió embert látni, akik pl. megkapnak minden adatot, ajánlást pl. egy adott termékre, aztán vesznek valamit, aminek köze nincs semmihez, gyakorlatilag totál random módon.
De ugyanígy, pl. haverom most fogorvoshoz jár és volt ismerősi ajánlás, körzeti lehetőség, nagyobb wellness szalon...aztán random választott egyet, amit meglátott valahol az utcán és épp akk. jutott eszébe, hogy elkéne már menni valahova tényleg...Szal lehet itt big data, de az emberek kiszámíthatatlanok..
-
Sinesol
veterán
Plecsni hol maradt amugy?
Oké, hogy drága, de azok a 9-10 pontos értékek ott vannak, sok mindenből top kategória, a piac egyik legjobb készüléke, az értékelés is pozitv.Simán beférne az ajánlott plecsni, max odaírni mellé, hogy kicsit túlárazott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest