- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz MasterMark #693 üzenetére
Már bocsi, de végigolvastam...ebéd közben jó volt pont.
Viszont ettől függetlenül ezzel csak megerősíteni tudom a dolgot én is.Ja
-
d@vee
őstag
válasz MasterMark #675 üzenetére
Ma is tanultam valamit.
Viszont adja magát a hozzá tartozó hiányérzet, fél millás telóhoz egy pár ezres töltőt ajándékba kellene adni. Nyilván van pénze az embernek egy ilyen töltőre, ha telóra is van, de ez megint plusz dolog, ami miatt hiányos számomra a telefon.Ja
-
d@vee
őstag
Elolvastam, jó teszt lett, köszönjük
A telóhoz meg annyit, hogy 2-3 éve várok egy normális, az igényeimet kielégítő Iphone-ra. Gyakorlatilag a kezdetek óta droidos vagyok (volt pár hónap félrelépésem egy almás 3GS-el), de úgy érzem kipróbálnám az ios-t.
Viszont ez még mindig nem az igazi. Nem annyira az ár izgat, hanem az érte kapott, vagyis NEM kapott dolog. A jack hiányát még egy átalakítóval elintézném (ne mellékeljünk semmit a telóhoz, ha kell neki úgyis megveszi a hülyéje), de a lassú töltés azért szúrja a szemem, mert fél milláért kapok egy darab, egy napi használatot alig kibíró fost kb. Ezt legalább egy gyorstötléssel ellensúlyozhatták volna, de nem, minek az. Mobil készülék, van a munkahelyen és otthol is konnektor, de akkor is, ez szégyen. Jelenleg egy anno 50 rugós xiaomim van, átmeneti telóként vettem, de a mobilnet+wifi 8 órában két napon keresztül simán kibíró üzemidő miatt még nem tudtam rávenni magam a váltásra. A formaterv bejön, a villámgyors működés ebben a kategóriában elvárt, a kamera is rendben van. De az apró, vagy egy-két nagy hiányosság miatt még mindig úgy érzem, hogy ha megvenném, azzal csak erősíteném az Apple saját felhasználóira vonatkozó titkos véleményét, miszerint ha almát látnak, az elvakult fanboyság győz a józan ész helyett.[ Szerkesztve ]
Ja
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mozilla Firefox
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest