Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
#40359168 #1056 üzenetére
Mondjuk nem kevés kijelzőhibás 5S -t láttam már, úgyhogy az a széria se makulátlan.
Minden szériából vannak hibás darabok, ha peches az ember, akkor pont kifogja.
(#1063) GALARDO A 6-ban mi volt az innováció?
Mert az rendben van, hogy a dizájnt teljesen megújították és nagyobb lett a kijelző is, de ezt leszámítva semmi extrát nem adott az se. Hardveresen se volt erős...
-
GALARDO
addikt
válasz
#40359168 #1056 üzenetére
Én az X-nél ugyanazt érzem mint anno az i5-nél. Egyszerűen nem éri meg, nem ad semmi olyat, amiért kiadnék ennyi pénzt. Ki is hagytam anno az ötös szériát, nekem az volt a mélypont...eddig. Aztán jött a hatplusz, és wow. Azóta meg csak jobb lett, kivéve a jack elhagyás. És most jött az X, bazi nagy hype, 0 innováció veszettül drágán.
-
válasz
#40359168 #750 üzenetére
“Lécci valami nyilvános fórumon tedd közzé előre, hogy mikor merre jársz autóval, köszi.”
Ezt bevallom őszintén nem értem. Nem tettem közé se nyilvános se egyéb fórumon, hogy merre járok, sőt nem is utaltam erre. Tök nem értelek.
“mi egyébért fontos a volán mögött a telefont piszkálni menet közben”
Mert pl hívást akarok indítani. Gondolom ez valami olyan földöntúli dolog, amire nem gondoltál. Elképesztő lehet, de nem megy állandóan a navigáció ha autóban ülök, miért menne, nem vagyok világtalan, aki nem tud egy városban megtenni pár km-t anélkül hogy állandóan navigálna. Lezárva tölt a telefon a tartóban, én pedig indítani akarok egy hívást, erre gondoltam.
Frankweber: szóval. Hívást akarok indítani.
Amúgy srácok, nehogy már azzal igazoljatok egy használhatóságbeli kérdést, hogy TI nem tudjátok másra használni a telefont vezetés közben a telefont, mint hívás fogadása és navigáció.
Érzem, hogy valami frusztrációk dolgoznak bennetek, engedjétek ki, és fórumozzatok normálisan.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#40359168 #261 üzenetére
Ha számít az ár valakinek és iPhone vonalon gondolkodik én egy használt jó állapotú i7-et tartok ideálisnak ~140ért, 200 körül egy i8 szerintem nem ad annyival többet, az X már igen, csak ott meg az anyagiakat abszolút el kell felejteni...
(#262) agabe: Most hogy megnéztem igazad van, mikor megjött a teló asszonnyal próbáltattam de neki pedig nem ment, de most kollégámmal igen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mozilla Firefox
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oakley topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest