- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerATi
tag
válasz
classic B #591 üzenetére
Én évek óta a safarit használom ,mert szeretem a gyári dolgokat, tudsz letölteni reklám blokkolót, ami beépül, és elég jól is működik. Az üveg fólia kérdéses nekem is, sajnos sok van ami a szélén levegős marad(állítólag mégse teljesen ugyanaz a kijelző mint az iphone 7-8é volt, és sok üveg fólia igazából arra van), most fekete keretes teljes kijelzőt borító spigen fólia van, de ezt se volt könnyű úgy felrakni, hogy ne legyen levegős, és sajnos olyan mintha kicsit kisebb lenne a kivágás mint kéne, és egy hajszálnyit bele takar a kijelző szélébe.
Akksit majd meglátod, ne lepődj meg ha az első 1-2 napban eléggé merül, majd beáll, nyilván nem egy üzemidő bajnok a telefon, de az előző SE-hez képest, szerintem kifejezetten jól bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest