Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
válasz timelord1987 #700 üzenetére
Gépen, ha rádugod a 3uTools program megmondja nagyon hamar.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Diokhan
Topikgazda
válasz timelord1987 #702 üzenetére
[link] - Ezen a linken megmutatja az első vásárlás dátumát. Ha korábbi vásárlás, valószínű már volt aktiválva.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
lolal
senior tag
válasz timelord1987 #702 üzenetére
Csak a kolléga által említett módszer van, de az nem pontosan az aktiválás dátumát hanem a vásárlás dátumát mutatja meg.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
sebgutkopf
őstag
válasz timelord1987 #700 üzenetére
Azt tudod a telefonon megnézni, hogy meddig él a garanciája a beállítások/általános/infó alatt.
Ha te vagy az első használó, akkor ennek a dátumnak a te első használatod dátumának +1 +2 évnek kell lennie (attól függően, hogy magán vagy céges vásárlás). Tehát ha te 09.16-án kapcsoltad be először, akkor 2026.09.15-nek, vagy 2025.09.15-nek kell itt szerepelnie mint utolsó érvényességi dátum. -
aktív tag
válasz sebgutkopf #705 üzenetére
Nem.
Az a jótállási információ, amit az iOS-ben látn, csak az Apple önként vállalt, 1 éves gyártói jótállására vonatkozik.
A magyarországi sávos jótállás akár 3 évnyi időtartamát nem jeleníti meg.
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
válasz timelord1987 #707 üzenetére
[lnnen] letudod tölteni. Ha feltelepited akkor már a nyitó fülön látni fogod, de amúgy egyszerű kezelni nagyon.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Az Apple térképeken valahogy meg tudom osztani a családommal a helyzetemet?
-
lolal
senior tag
válasz timelord1987 #710 üzenetére
Ott nem, a lokátor funkcionál erre, vagy egy sokkal részletesebb third party app Life 360.
-
aktív tag
válasz timelord1987 #712 üzenetére
Saját helyzet megosztása az iPhone-on lévő Lokátorban
[link] -
aktív tag
válasz sebgutkopf #715 üzenetére
Igaz.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy iPhone SE-n jól megy a Facebook és az App Store-ban is a görgetés, viszont iPhone 15-ön új kora óta kicsit szaggat a Facebook görgetéskor és az App Store is (például a “Ma” rész görgetésekor)?
Lehet hardver hibás? -
lolal
senior tag
válasz timelord1987 #717 üzenetére
Hát ez egy elég érdekes kiírás. Hardveres hiba nem lehet. Inkább szoftveres. Pl nálam az egyik droidos Infinix Zero X Pro csinálja random alkalommal ha a Play Storebol visszalépek a main menübe. Azon kívül smoot a rendszer.
-
Diokhan
Topikgazda
válasz timelord1987 #717 üzenetére
Szerintem inkább csak a Facebook app hibája, hogy a nagyobb felbontáson nehézkesebben tud megjeleníteni. Más appoknál is tapasztalod ezt, vagy csak a facebooknál?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
Topikgazda
válasz timelord1987 #720 üzenetére
Végülis lehet, bár kevés esélyt látok rá. Tedd fel az iOS18-at, hátha azzal jobb lesz. Nekem fent van SE2020-on és tökéletes.
-
timelord1987
őstag
Rendben, köszönöm szépen
Ebben tudsz segíteni?
Mostanában többször is előjön ez az iMessage üzenet: A szolgáltatója esetleg díjat számolhat fel az iMessage aktiválásához használt SMS-üzenetekért.
Mindig rámegyek a bekapcsolásra, de nem oldja meg
Mitől lehet ez? Hogy tudom megoldani, hogy jó legyen? -
Diokhan
Topikgazda
válasz timelord1987 #722 üzenetére
Beállításokban be van kapcsolva az iMessage?
-
Diokhan
Topikgazda
válasz timelord1987 #724 üzenetére
Értem. Van másik eszköz, ami ugyanazt az Apple ID-t használja? Egy iPad, MacBook esetleg?
-
Diokhan
Topikgazda
válasz timelord1987 #726 üzenetére
Akkor más ötletem nincs, mint kikapcsolni, kijelentkezni iCloud-ból, majd vissza és újra bekapcsolni. Ez szerintem rendbehozza.
-
lolal
senior tag
válasz timelord1987 #729 üzenetére
Hard Reset?
-
Diokhan
Topikgazda
válasz timelord1987 #731 üzenetére
Legfrissebb rendszer van fent gondolom…!
Egyébként milyen időközönként jön elő az üzenet?Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
Topikgazda
válasz timelord1987 #733 üzenetére
Telefonszámot vagy e-mail címet használsz az iMessage-hez? Valamint eSIM vagy fizikai SIM kártyád van?
-
aktív tag
válasz timelord1987 #735 üzenetére
Beállítások
Üzenetek
[kép] -
-
Diokhan
Topikgazda
válasz timelord1987 #739 üzenetére
Igen az jó. Elvileg nem kellene csak egyszer feljönnie az üzenetnek.
-
Diokhan
Topikgazda
válasz timelord1987 #741 üzenetére
Állítsd át arra, hogy az Apple ID-det használja az iMessage-hez, ne a telefonszámodat. Elvileg úgy nem lesz több olyan üzenet és ugyanúgy fogod tudni használni az iMessage-et.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy ebben a tesztben mi a felülnézetes autós játék neve? (A 7. perc után látható)
https://m.youtube.com/watch?v=Q7HxHZ06m_g -
lolal
senior tag
válasz timelord1987 #743 üzenetére
Nem jobb. Hacsak nincsen szükséged a dualsimre akkor konkrétan semmi értelme. Én használom így.(Dualsim) Nagy különbség nincsen, esetenként az e-sim bizonyos helyeken rosszabb, ahol gyengébb a lefedettség.
-
Diokhan
Topikgazda
válasz timelord1987 #743 üzenetére
Nem ajánlom. Teljesen felesleges, ha nincs másik SIM kártyád.
-
Diokhan
Topikgazda
válasz timelord1987 #744 üzenetére
C
[ Szerkesztve ]
-
timelord1987
őstag
Valahogy be lehet állítani, hogy lezárt képernyőn ne mutassa az értesítéseket csak feloldás után, mint Face ID-s telefonoknál?
-
lolal
senior tag
válasz timelord1987 #749 üzenetére
Igen be.
Beállítások -> Értesítések -> Előnézetek megjelenítése -> “Amikor fel van oldva”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest