- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TKSTAR TK905
- iPhone topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Egyáltalán.
Ezt főként azért írtam, mert régebben nagy "félelmem" volt (csak gépen lehet lementeni a fájlokat, nem lehet letölteni böngészőből fájlokat, nehéz egyedi csengőhang beállítása, etc-etc.), és többnyire ezért vettem eg Samsungot vagy Huaweit egy iPhone helyett. Launchereket sokáig használtam, vagy harmincfélét kipróbáltam, de egy idő után meguntam, most már inkább egy olyan mobilra van szükségem, amit bekapcsolok és megy, nem kell vele sokat szöszölni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apple-mérce szerint nagyon kedvező árazást kapott az új belépő-iPhone, friss és jó a hardver, viszont az egyéb innovációk listája nagyon rövid.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest