Új hozzászólás Aktív témák
-
Petester
senior tag
válasz
lowocska #5915 üzenetére
Mindenképp megéri. Terméktámogatás még 2 évig legalább várható, ha meg nem kap több főverziót, még mindig sokáig nyúzható. Van egy 4. gen iPadünk, leragadt az ios 9-nél, ha jól rémlik, de a gyerekek még mindig nyüstölik, nincs okunk fiókba tenni.
93%-os akkuval meg még mindig simán elketyeg estig. Anyának 86%-on van az akku kapacitása és nem panaszkodik, hogy kevés lenne, bár nem is nyomkodja annyit a telefont.
A hardveraprós árakat nézve reális, sőt inkább a kínálat alja. -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
lowocska #5915 üzenetére
Nekem is i8 van, szintén droidról jöttem pár hónapja. Mindenképp megéri, megismered az IOS-t, és ha nem tetszik, akkor legalább nem buktál sokat és lesz a fiókba egy tuti kis telefon, ami ha bármi van, jól jön
Olvastam másik fórumba is a hsz-ed. Itt nincsen olyan lagg, hogy 1 év után a falhoz akard vágni. utolsó android készüléken s10 es s10e voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged