Új hozzászólás Aktív témák
-
Petester
senior tag
válasz
lowocska #5915 üzenetére
Mindenképp megéri. Terméktámogatás még 2 évig legalább várható, ha meg nem kap több főverziót, még mindig sokáig nyúzható. Van egy 4. gen iPadünk, leragadt az ios 9-nél, ha jól rémlik, de a gyerekek még mindig nyüstölik, nincs okunk fiókba tenni.
93%-os akkuval meg még mindig simán elketyeg estig. Anyának 86%-on van az akku kapacitása és nem panaszkodik, hogy kevés lenne, bár nem is nyomkodja annyit a telefont.
A hardveraprós árakat nézve reális, sőt inkább a kínálat alja. -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
lowocska #5915 üzenetére
Nekem is i8 van, szintén droidról jöttem pár hónapja. Mindenképp megéri, megismered az IOS-t, és ha nem tetszik, akkor legalább nem buktál sokat és lesz a fiókba egy tuti kis telefon, ami ha bármi van, jól jön
Olvastam másik fórumba is a hsz-ed. Itt nincsen olyan lagg, hogy 1 év után a falhoz akard vágni. utolsó android készüléken s10 es s10e voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest