Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
csak a kijelzoje az X-nek szebb, mert AMOLED.
Ez azért erősen szubjektív vélemény
Valakinek nem tetszik az AMOLED képi világa annyira. Egyébként nekem a 8 Plus kijelzője sokkal jobban tetszik, de nem az említett dolog miatt, hanem a képarány miatt. Netre sokkal jobb, mint az X képaránya.
-
hito
nagyúr
Köszönöm! Akkor dobatok rá, nyugodtabb vagyok én is vele. Kaptam valami eredeti bőr hátlapot hozzá (belseje velúr), de nem használom, mert így is brutál nagy az i8+, az meg még pakol rá egy lapáttal.
SharpSA: nekem is az van fenn (12 beta), de ilyet nem tapasztaltam.
-
hito
nagyúr
Mennyire bírja a kijelző a strapát? Könnyen törik ha pottyan? Ajánlott üvegfólia használata?
-
hito
nagyúr
válasz
zsnorbi21 #3684 üzenetére
Ez engem nem zavar, sőt. Legalább nem croppol bele a képbe az EIS miatt.
Viszont amit nem sikerült eddig megértenem, az a zoom működése videófelvétel alatt. 4k 60fps módban nem működik 1-6x-ig a zoom? Mert ahogy észrevettem a videófelvétel indítása előtt kell eldöntenem, hogy normál látószögről indulok, vagy tele lencséről. Ehhez ad hozzá még egy digitális zoom-ot. 4k 30fps-nál viszont tudok normál látószögről indulni és egészen 6x-os ki lehet tolni a zoom-ot. Viszont itt videófelvétel közben váltva 1x-esről 2x-es tele lencsére...hát nem tudom, kicsit csalódás az "optikai" zoom minősége.
Én csinálok valamit rosszul?
-
hito
nagyúr
Alapvetően nem, de néhány dologban mégis jobb az iPhone. Sajnos amiben jobb, nekem pont fontos szempontok. A teljesség igénye nélkül:
- az Iphone szinte az egyetlen készülék, aminek a tele lencséjéből is nyerhető raw fájl (1-2 Asus képes még erre, de az a hagyjuk kategória)
- 4k 60fps (P20 Pro-ban 4k max 30fps, 60fps csak fHD-ban érhető el, gyatra minőség mellett. Nagyon jó volt az első szoftverben az 1080p 60fps minősége, de valamiért teljesen szétbarmolták sajnos az egyik frissítéssel)
- manual videó beállítások, bitrate emelés. Ezek csak korlátozottan elérhetők android vonalon, mindenféle mókolás mellett. Kivétel az LG V széria. Ott van manual videó, viszont nincs tele lencse, csak a (számomra) buta wide
- tele lencsére 1080p 60fps alatt is vált, ez P20 Pro-n nincs, csak fHD 30fps-nél és 4k-nál érhető el a tele lencse videófelvételnélÖsszességében a P20 Pro kamerájában jóval több potenciál van a 2x akkora szenzorméret és a 3x tele lencse miatt, de a fent említettek miatt nekem mégis most az iPhone többet kínál. Ezek persze egyedi igények, ha neked nem fontosak az említett dolgok, akkor inkább a P20 Pro-t ajánlom, én imádom, nehéz lesz elengedni.
zsnorbi21: köszi, mindenképpen ki fogom próbálni.
-
hito
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Lenne néhány kérdésem a készülékkel kapcsolatban. Az iPhone 7 Plus tesztjében láttam, hogy egyedülálló módon (még 1-2 droidos Asus készülékben érhető el ez a lehetőség) a tele lencsével lőtt képek esetében is menthető raw-ba a kép. Ez iPhone 8 Plus-nál is igaz? Csak mert a mobilaréna tesztelő az iPhone 8 Plus tesztjében már nem tartotta fontosnak a raw fájlok közzétételét
ProMovie alkalmazást használ valaki? Mi a max bitrate fHD-nál és 4k-nál?
2 dolog miatt kacsingatok az iPhone felé. Az egyik a remek videós képességek (pl. 4k 60fps, korrekt színekkel és nincs képkockadobálás ha minden igaz) és a tele lencse raw kompatibilitása miatt. Köszi a válaszokat!
Most P20 Pro-t használok. Imádom, de nem hagy nyugodni az iPhone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Villanyszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest